Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Trezorierul PSD Mircea Draghici face presiuni asupra ministrului Iulian Matache

Postat la: 14.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul PSD de Arges, Mircea Draghici, care este si trezorierul PSD, este preocupat in ultima perioada de schimbarea sefului reprezentantei Registrului Auto Roman Arges. De ce? Pentru ca actulul sef al RAR Arges- Nicolae Albu, este promovat si sustinut pe acest post de fostul baron de Arges, Constantin Nicolescu.

In schimb, Mircea Draghici vrea sa-l impuna la sefia RAR Arges pe oimul sau de incredere- Mihai Vranceanu. Insa, actulul lider interimar al PSD Arges, Serban Valeca, nu agreaza schimbarea lui Nicolae Albu si ca atare, trezorierul PSD a recurs la o alta strategie.

Astfel, deputatul Mircea Draghici il preseaza pe ministrul Transporturilor, Iulian Matache, sa-l schimbe pe seful RAR Arges, pe motiv ca ii strica jocurile politice pe plan local. Deocamdata, ministrul Iulian Matache n-a dat curs solicitarii trezorierului PSD, dar presiunile trezorierului PSD sunt din ce in ce mai mari mari.

Trebuie subliniat ca peste 30 de primari din judetul Arges au averile sub sechestru din cauza faptului ca au beneficiat de consultanta pentru atragerea de fonduri europene din partea firmei controlata de catre deputatul Mircea Draghici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE