Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tudor Pendiuc este nerăbdător să revină în fruntea Primăriei Piteşti

Postat la: 25.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deși a trecut aproape o lună de când magistraţii i-au înlocuit arestul preveniv cu măsura mult mai permisivă a controlului judiciar, primarul municipiului Pitesti,Tudor Pendiuc, a evitat să iasă public alegand sa fie mai discret si nu s-a mai lansat în afirmații care i-ar putea dăuna în ceea ce privește dosarul în care este cercetat.

El se afla la ora actuala in concediu medical, fiind mult mai slabit decat atunci cand a fost arestat, dar este foarte nerabdator sa se intoaca la locul de munca. Recent, edilul Pitestiului a declarat pentru saptamanalul argesean „Ancheta" ca: „O să mă întorc la primărie! E dreptul meu. Sunt sub control judiciar și pot să îmi desfășor fără probleme activitatea.

Nu știu dacă îmi voi face biroul la Casa Cărții sau în altă parte. Încă sunt în concediu, așa că nu m-am hotărât în privința acestui aspect. În ceea ce privește starea mea, atât de sănătate, cât și psihică, să știți că sunt mai bine decât și-ar dori unii, însă mai rău decât îmi doresc eu. Un lucru e cert: mă voi întoarce la primărie! Doar că nu știu exact când se va întâmpla acest lucru".

Trebuie precizat ca Tudor Pendiuc are interdicţie să comunice cu zeci de subalterni care au calitatea de martori în dosarul Publitrans, inclusiv cu o bună parte din aparatul administrativ al Primăriei Pitești. În cazul revenirii, acesta nu va mai putea participa la şedinţele de Consiliu Local - ţinând cont că foarte mulţi consilieri sunt martori în dosarul său de corupţie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE