Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tunelul de metrou dintre Străuleşti - Laminorului a fost finalizată

Postat la: 04.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Execuţia celui de-al doilea tunel pe interstaţia Străuleşti - Laminorului din cadrul Magistralei 4, Secţiunea Parc Bazilescu - Străuleşti, a fost finalizată, a anunţat, vineri, Metrorex.

Conform sursei citate, în prima parte din 2016, structura tunelelor se estimează că va fi gata, iar termenul preconizat pentru finalizarea secţiunii Parc Bazilescu - Străuleşti este al doilea semestru al anului viitor.
"În data de 3 septembrie 2015, s-a finalizat execuţia celui de-al doilea tunel pe interstaţia Străuleşti - Laminorului din cadrul Magistralei 4, Secţiunea Parc Bazilescu - Străuleşti, în lungime de 607 metri, lucrare executată cu echipamentul de săpat tuneluri - Tunelling Boring Machine, botezat 'Sfânta Parascheva', care a spart peretele mulat şi a intrat în staţia Laminorului în jurul orei 14,00", se menţionează în comunicatul companiei de transport subteran.

Execuţia celui de-al doilea tunel de pe interstaţia Străuleşti - Laminorului a început pe 20 iulie 2015, iar lucrările s-au derulat în condiţii tehnice şi de siguranţă, cu funcţionarea corespunzătoare a tuturor instalaţiilor care concura la realizarea acestui tip de lucrări.
"Magistrala 4: Racordul 2. Secţiunea Parc Bazilescu (PS Zarea) - Străuleşti" este finanţată din fonduri structurale nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Sectorial - "Transport" şi de bugetul de stat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE