Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Udrea: "Poate ies tinerii în stradă pentru ca Iohannis să renunţe la imunitate. Carmen, soția lui, poate avea oricând dosar penal!"

Postat la: 09.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Udrea a făcut mai multe declarații la o emisiune televizată, în care a vorbit despre cazul lui Klaus Iohannis. Aceasta a făcut aluzie către tinerii care ar trebui să iasă în stradă din cauza faptului că Iohannis nu s-a ținut de promisiunile făcute în campania electorală.

"Sper ca domnul Klaus Iohannis să fie un om de onoare şi să renunţe la imunitate pentru a avea un dosar penal. Poate ies tinerii în stradă pentru ca Iohannis să renunţe la imunitate, aşa cum a promis în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale", a declarat fostul ministru al turismului, potrivit stiripesurse.

 

Aceasta a mai spus și că imunitatea se referă doar în cazul lui Iohannis și nu și în cazul soției sale, Carmen Iohannis. "Imunitatea e doar împotriva lui Klaus Iohannis, nu şi a familiei. Deci doamna Iohannis poate avea oricând un dosar de urmărire penală. Însă, nu e o prioritate pentru justiţie familia Iohannis, dar sunt eu sau adversarii preşedintelui. De ce nu s-a deschis dosar penal împotriva doamnei Iohannis?", a spus Udrea la românia TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE