Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ultimul termen în dosarul lui Adrian Severin

Postat la: 14.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și trei luni de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de luare de mită și trafic de influență, Adrian Severin ar putea afla astăzi sentinţa definitivă.

Trimis în judecată pe 11 septembrie 2013, procurorii l-au acuzat că a promis sprijin pentru trecerea unor amendamente în Parlamentul European în schimbul promisiunii unor sume de bani. Jurnaliști de la ziarul "The Sunday Times" care au pretins că se ocupă cu acțiuni de lobby au apelat la Adrian Severin, dar şi la alţi doi europarlamentari, Zoran Thaler, fost ministru sloven de Externe, respectiv Ernst Strasser, fost ministru austriac de Interne.

Zoran Thaler a fost condamnat de justiţia slovenă la doi ani şi jumătate de închisoare şi la plata unei amenzi de 32.250 de euro, după ce şi-a recunoscut implicarea în acest scanda. De asemenea, Ernst Strasser, a fost judecat pentru acte de corupţie în cazul dezvăluit de jurnaliştii britanici, fiind condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare şi la plata unei amenzi de 32.250 de euro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE