Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Şumudică: "A fost o batjocură la adresa fotbalului românesc. Toţi trebuie să-şi dea demisia"

Postat la: 20.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marius Şumudică, antrenorul echipei Astra Giurgiu, este de acord cu fostul internaţional Florin Prunea şi consideră că oficialii Federaţiei Române de Fotbal sunt principalii vinovaţi pentru eşecul naţionalei României la Campionatul European din Franţa.

„Dezastru este un cuvânt blând. Suntem nişte oameni laşi şi fără coloană vertebrală şi nu spunem adevărul şi tot ce se întâmplă în fotbalul românesc. E tragic tot ce se întâmplă în fotbalul românesc. Mi-e şi scârbă să dezvolt foarte mult culisele acestui fotbal românesc. Trăim într-o ipocrizie şi o minciună. De la fel de fel de decizii până la această apariţie de astăzi. Eu mereu am spus că au fost două meciuri jalnice. Franţa a avut 7-8 ocazii în condiţiile în care a jucat dezastruos.

Nu vreau să intru în detalii tehnice, pentru că nu îmi permit să-i dau sfaturi domnului Iordănescu dar îmi e ruşine de tot ce s-a întâmplat. Tot ce se întâmplă trebuie schimbat. Tot cei care au greşit şi şi-au bătut joc ar trebui să-şi prezinte demisiile. Toţi care au fost alături de naţională. Indiferent că e preşedinte, vicepreşedinte. Nu cred că a mai existat în fotbalul românesc să schimbi maseuri şi medici şi să faci experienţe cu o săptămână sau două înainte de Euro.

Toţi cei care au onoare ar trebui să se retragă. Cer oare prea mult? Mi-e jenă că sunt campionul acestui fotbal. Simt o dezamăgire probabil şi accentuată de accidentarea lui Alibec. Trebuie să existe un moment zero. N-am văzut în viaţa mea atâtea degajări la echipa naţională cât am văzut în aceste trei meciuri", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport. Antrenorul campionei României a fost mulţumit de evoluţia elevului său, Denis Alibec, care a fost schimbat cu Gabriel Torje, în minutul 57.

„Nu a început jocul rău, după care a greşit câteva mingi. A fost în joc, a avut acea ocazie, a fost în nota echipei. Eu mă aşteptam mai mult de la jucătorii care valorează zeci de milioane şi pe care trebuie să luăm 10-15 milioane. Cărora le atârnă numărul acela greu pe spate, numărul acela frumos pe care l-au purtat alţii înainte. De la ei mă aşteptam la mai mult, nu de la Alibec. Ceea ce s-a întâmplat la acest Campionat European a fost o batjocură la adresa fotbalului românesc", a mai spus Şumudică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE