Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un adolescent dintr-un centru de plasament a furat cinci maşini şi s-a plimbat cu ele până la Nădlac

Postat la: 19.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un adolescent de 16 ani dintr-un centru de plasament din Sibiu este cercetat după ce a furat cinci autoturisme din judeţele Alba, Hunedoara şi Sibiu, băiatul plimbându-se cu acestea până la Nădlac, unde a fost prins de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminţa Rac, a declarat, luni, pentru News.ro, că adolescentul a furat primul autoturism din municipiul Sibiu, după care a mers în localitatea Feneş, din judeţul Alba, de unde, după ce a abandonat prima maşină, a furat un alt autoturism.

În 14 iulie, el a abandonat şi cel de-al doilea autoturism, apoi a furat o a treia maşină din comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, cu care a mers până în comuna bihoreană Crişcior.

"Aici, a abandonat al treilea autoturism, apoi a mers pe jos până în comuna Arieşeni, judeţul Alba, de unde a furat a patra maşină, pe care a abandonat-o în comuna Roşia Montana, judeţul Alba. Apoi a sustras ultimul autoturism cu care a mers în oraşul Nădlac, judeţul Arad, unde a şi fost prins de către poliţişti", a mai spus Luminiţa Rac.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că adolescentul are 16 ani şi este dintr-un centru de plasament din Sibiu, băiatul fiind supus unor teste psihologice care au arătat că are o inteligenţă peste medie. Potrivit surselor citate, adolescentul a reuşit să fure maşini diferite, unele cu sisteme de închidere complexe, lucru care i-a impresionat până şi pe anchetatori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE