Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un autocar cu 39 de oameni la bord a luat foc în mers în Caraș-Severin

Postat la: 17.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scene de groază, noaptea trecută, pe o șosea din Caraș-Severin! Un autocar care avea 39 de oameni la bord a luat foc în timpul mersului, când se afla în dreptul localității Bucova.

Incendiul a fost semnalat, noaptea trecută, în jurul orei 3.00, pe drumul național Caransebeș-Hațeg, pe raza localității Bucova, potrivit pompierilor. Când au văzut flăcările, pasagerii cuprinși de panică au sunat disperați la 112 ca să ceară ajutor, astfel că mai multe echipe de salvare ale pompierilor și ambulanței au plecat de la Oțelu Roșu și Caransebeș către locul incendiului.

"În momentul în care colegii noștri au ajuns la autocar, toate persoanele reușiseră să se salveze. În total au fost 39 de persoane. Nici o persoană nu a fost rănită, dar autocarul a ars în proporție de 100%", a declarat, pentru resita.ro, Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Caraș-Severin. Autocarul aparține unei firme din Timișoara care îl inchiriase unei alte firme pentru un transport ocazional, cu muncitori, în localitatea Alexandria. Conform primelor rezultate ale cercetarilor la fața locului, incendiul s-a produs din cauza unor scurgeri de combustibil pe toba de eșapament.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE