Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un avion cu fotbalistii echipei Chapecoense s-a prăbuşit în apropiere de oraşul columbian Medellin

Postat la: 29.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Unul dintre şoferii de ambulanţă implicat în misiunea de salvare a declarat că terenul muntos reprezintă o piedică însemnată: "Accesul la locul accidentului se face foarte greu. Trebuie să mergem în marşarier cu maşini 4X4. Sunt foarte mulţi răniţi!"

Un colonel din cadrul Aviaţiei Civile columbiene a declarat că aeronava nu a explodat în momentul prăbuşirii şi sunt şanse să fie găsiţi supravieţuitori. Zona muntoasă şi starea vremii îngreunează însă accesul rapid al echipelor de salvatori. Alan Ruschel şi Danilo sunt primii doi fotbalişti din lotul celor de la Chapecoense care au fost transportaţi la spital. Autorităţile din Medellin au precizat că sunt cel puţin şase supravieţuitori. Primul rănit a ajuns deja la spitalul La Ceja.

Un avion de pasageri cu aproximativ 81 de persoane la bord, inclusiv membrii unei echipe braziliene de fotbal, s-a prăbuşit în cursul nopţii de luni spre marţi în zona Medellin, informează autorităţile columbiene şi presa locală. Primarul oraşului Medellin, Federico Gutierrez a declarat că avionul s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă în apropiere de oraş, cu puţin timp înainte de miezul nopţii. Oficialul columbian a mai spus că ambulanţe şi serviciile de intervenţie au fost trimise la locul accidentului, anunţând că este posibil să existe supravieţuitori.

Aeroportul Medellin a confirmat că la bordul avionului care venea dinspre Bolivia se aflau şi membrii echipei braziliene de fotbal Chapecoense, care urmau să joace miercuri finala turneului Copa Sudamerica cu Atletico Nacional, la Medellin. "Confirm. Avionul înmatriculat CP2933 transporta echipa. Aparent există supravieţuitori", a anunţat pe Twitter un responsabil al Aeroportului internaţional José Maria Cordova din Medellin. Potrivit presei locale, cursa aeriană RJ85, care avea la bord 72 de pasageri şi 9 membri ai echipajului, a anunţat că are probleme în timpul zborului, înainte de a dispărea de pe radare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE