Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un avion s-a prăbușit peste un hotel din Indonezia. 30 de persoane au murit

Postat la: 30.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel puțin 30 de turiști, cazați într-un hotel din orașul infonezian Medan, și-au pierdut viața după ce un avion militar al Indoneziei s-a prăbușit peste clădirea în care stăteau aceștia.

Avionul de tip Hercules C-130 a fost distrus in urma prabusirii in orasul Medan, a informat Metro TV, care a precizat ca la bordul avionului s-ar fi aflat 13 persoane, insa pentru moment informatia nu a putut fi verificata.

"Potrivit ultimelor informatii, ar fi murit 30 de persoane. Numarul victimelor ar putea fi mai mare", a declarat Hisar Turnip, un purtator de cuvant al agentiei indoneziene pentru operatiuni de salvare. Nu se stie pentru moment cate dintre victime s-ar fi aflat in avion si cate la sol.

Avionul s-a prabusit la cateva minute dupa ce a decolat de la o baza aeriana din orasul Medan cu destinatia Natuna, o insula vecina. Potrivit mass-media, pilotul ar fi cerut sa revina la baza din cauza unor probleme tehnice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE