Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un băiețel de 11 ani a împuşcat mortal o fetiţă de opt ani, într-o dispută pe tema unui căţel

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un băiat în vârstă de 11 ani din statul american Tennessee a fost reţinut, fiind suspectat că a împuşcat mortal o vecină în vârstă de opt ani, într-o dispută pe tema unui căţel, relatează BBC News Online.

Un băiat de 11 ani din SUA a împuşcat mortal o fetiţă de opt ani, într-o dispută pe tema unui căţel Băiatul a fost acuzat de omucidere şi urmează să se prezinte la tribunal pe 28 octombrie. Copilul a împuşcat-o pe fetiţă sâmbătă seara, cu arma tatălui său, după ce ea a refuzat să-l lase să-i vadă căţelul, potrivit poliţiei.

Fetiţa a fost identificată drept McKayla Dyer. Mama ei a precizat că cei doi copii învăţau la aceeaşi şcoală. Băiatul "glumea mereu pe seama ei, o jignea, era răutăcios cu ea. A renunţat pentru o vreme, iar ieri, dintr-o dată, a împuşcat-o", a precizat femeia pentru WATE-TV.

Arhiva Violenţelor Armate, o organizaţie non-profit care strânge date privind violenţele armate din SUA, afirmă că 559 de copii cu vârste de până la 11 ani au fost ucişi sau răniţi în Statele Unite anul acesta, în astfel de incidente.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE