Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în faţa metroului

Postat la: 22.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat, marţi după-amiază, în faţa unei garnituri de metrou care intra în staţia Griviţa, circulaţia fiind restricţionată pe un fir până când investigaţia la faţa locului va fi încheiată.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au declarat că persoana care s-a aruncat în faţa metroului la staţia Griviţa este un bărbat, în vârstă de aproximativ 40-45 de ani, deocamdată acesta nefiind identificat, întrucât nu avea nicun act de identitate asupra sa.

Bărbatul a fost găsit decedat de echipajul SMURD care a ajuns la faţa locului, trupul acestuia fiind ridicat de echipele de intervenţie, urmând să fie dus la Institutul Naţional de Medicină Legală.

Circulaţia pe linia unde s-a produc accidentul a fost oprită, trenurile de metru circulând pe cealaltă linie, în ambele sensuri, alternativ. Traficul va fi reluat normal după ce anchetatorii vor finaliza investigaţia la faţa locului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE