Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un mort şi trei răniţi grav, după ce un autocar a intrat într-un TIR

Postat la: 05.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un teribil accident rutier, petrecut în această dimineață, s-a soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor trei. Accidentul a avut loc pe sensul de mers către Capitală al Autostrăzii București - Constanța, în zona kilometrului 69.

„Un autocar a intrat în coliziune cu un TIR și ulterior a ricoșat în parapete. În autocar se aflau nouă persoane, dintre acestea șapte pasageri și doi conducători auto. Accidentul s-a soldat cu o persoană decedată, șoferul de rezervă, care a fost găsit încarcerat. Trei persoane de sex feminin, tot din autocar, două dintre ele însărcinate, au fost transportate la Spitalul Sfântul Pantelimon din București", a declarat, pentru Mediafax, Ovidiu Tataranu, purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi. Din primele informaţii, șoferul autocarului ar fi adormit la volan.

Circulaţia rutieră a fost deviată pe sensul către Capitală al Autostrăzii Bucureşti - Constanţa, din localitatea Drajna pe rutele : Drajna (DN 3A) - Lehliu - A2 (pentru traficul uşor), respectiv Drajna - Călăraşi (DN 21) - (DN 3) - Lehliu (pentru traficul greu).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE