Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un şofer beat a lovit o autospecială de poliţie

Postat la: 16.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţiştii din Sibiu au deschis o anchetă pe numele unui bărbat din judeţul Sibiu, după ce, beat şi fără permis, a acroşat cu maşina o autospecială de poliţie condusă de un agent care era în misiune.

Incidentul a avut loc în timpul nopţii de joi spre vineri, în cauză fiind deschisă o anchetă, după ce s-a dovedit că şoferul vinovat nu avea permis şi avea o alcoolemie de 1,09mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Pe raza comunei Roşia, un localnic în vârstă de 32 de ani, a condus autoturismul pe strada Principală, iar la pătrunderea în intersecţia cu DJ 106 S, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a acroşat o autospecială aparţinând Postului de Poliţie Vurpăr, condusă de un agent de poliţie aflat în misiune, în timpul serviciului. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. În urma verificării conducătorului auto, poliţiştii rutieri au constatat că acesta nu deţine permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule şi se află sub influenţa alcoolului, rezultatul testării alcoolscopice fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat", se arată într-un comunicat al Poliţiei Sibiu, citat de Mediafax.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE