Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un paramotor cu două persoane s-a prăbuşit la Comana. Unul dintre pasageri a murit

Postat la: 10.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Una dintre persoanele care zburau cu paramotorul care s-a prăbuşit în judeţul Giurgiu, în apropiere de Comana, a decedat, cea de a doua persoană fiind internată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, au declarat oficiali ISU.

Unul dintre cei doi bărbaţi care zburau cu paramotorul care s-a prăbuşit duminică în apropiere de Comana, judeţul Giurgiu, un cetăţean rus, nu a răspuns manevrelor de resucitare făcute de medicii SMURD la faţa locului, fiind declarat decedat de doctori, au declarat oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Cel de al doilea bărbat a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, prezentând traumatisme multiple. Un elicopter SMURD a fost trimis la faţa locului, a declarat secretarul de stat al MAI, Raed Arafat. "S-a primit un apel la Giurgiu şi s-a anunţat prăbuşirea unui paramotor. A fost trimis la faţa locului un elicopter SMURD şi mai multe forţe din judeţul Girugiu. La acest moment o persoană este în stop cardiac sub resuscitare de către echipajul elicopterului şi mai este o persoană rănită, dar conştientă", a declarat Raed Arafat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE