Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un primar din SUA a fost concediat după ce a declarat că în România rata infracționalității este scăzută deoarece nu sunt negri

Postat la: 17.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul unui oraş din statul american Oregon a fost demis din funcţie, după ce ar fi declarat că rata infracţionalităţii este la nivel scăzut în România pentru că nu sunt persoane de culoare, potrivit presei de peste ocean.

David Frasher, directorul executiv (nr: echivalentul primarului) al Oregon City, suburbie a metropolei Portland (Oregon) a fost demis din funcţie de Consiliul local după ce fusese suspendat în luna august.

Decizia a fost luată după ce primarul, întors dintr-o vizită efectuată în România a declarat că "rata infracţionalităţii este redusă în România deoarece toată lumea este albă". "Persoanele de culoare sunt leneşe, în România nu au negri", ar fi spus David Frasher.

Acesta s-a apărat spunând că repeta ceea ce îi spusese un şofer în țara noastră.

"Transmiteam perspectiva acelui şofer, care era foarte îngustă şi distorsionată despre realitatea pe care o văd eu", a afirmat David Frasher, potrivit postului Fox12Oregon.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE