Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un român, urmărit general, a provocat aterizarea de urgenţă a unui avion în Italia

Postat la: 08.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un român dat în urmărire generală a provocat aterizarea de urgenţă a unei curse Ryanair care zbura de la Bruxelles în Malta, după ce s-a încăierat cu personalul de la bord şi cu alţi pasageri.

Ioan Străchinaru, în vârstă de 31 de ani, beat, a declanşat altercaţia în care au fost implicate circa 10 persoane, inclusiv membri ai echipajului. O pensionară a fost rănită uşor la cap, de un scaun acţionat de un alt pasager furios. Incidentul a avut loc la altitudinea de 10.000 de metri. Comandantul a decis că românul este un pericol pentru ceilalţi pasageri şi a decis să aterizeze de urgenţă pe aeroportul Galileo Galilei din Pisa, pentru a permite intervenţia forţelor de ordine.

Poliţiştii l-au arestat pe Străchinaru şi alte trei persoane implicate în altercaţie. Atunci când au verificat identitatea românului, au constatat că acesta era căutat pentru furtul unei maşini şi pentru conducere fără permis. El urmează să fie extrădat în ţară. Într-un comunicat, Ryanair a anunţat că "nu tolerează comportamente care provoacă perturbări la bord; siguranţa şi confortul clienţilor, echipajului şi aeronavelor rămân prioritatea".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE