Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un român a fost omorat de sase imigranți tunisieni după ce i-au violat iubita

Postat la: 21.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nicu Răducan a fost ucis de cei sase imigranți tunisieni chiar în ziua în care împlinise 38 de ani. Teribilul incident s-a petrecut în Sicilia, Italia, acolo unde plecase la muncă. Tragedia s-a petrecut în luna mai. Bărbatul a fost ucis după ce a sărit în ajutorul iubitei lui care era violata. Bărbatul a fost găsit cu capul zdrobit, pe marginea unui drum. Lângă el, iubita bărbatului care abia mai respira. Era bătută şi violată.

Pe camerele de supraveghere ale barului în care Nicu îşi sărbătorise aniversarea au fost filmaţi și cei 6 imigranţi tunisieni care au plănuit acest atac mârșav. Unul dintre criminali a povestit că bărbatul încă mai respira când iubita lui era batjocorită lângă el. Ca să nu se mai ridice, l-au lovit cu o rangă. Iată un fragment din articolul publicat de siteul citat:

Nicu făcea planuri să se întoarcă lângă părinţi şi să-şi facă la rândul lui o familie. Cumpărase o casă bătrânească în satul natal şi o renova cu banii munciţi în străinătate. Rudele au început demersurile pentru repatriere. Li s-a cerut 2.500 de euro ca să poată aduce trupul lui Nicu acasă. Bani pe care oamenii spun că nu au de unde să-i dea. Autorităţile italiene au anunţat că trupul românului trebuie luat de la morga din Catania în două săptămâni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE