Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un tramvai de pe linia 41 a deraiat miercuri seară la Podul Ciurel, din București

Postat la: 24.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tramvai de pe linia 41 a deraiat, miercuri seara, în jurul orei 22:20, la Podul Ciurel, pe Șoseaua Virtuții. Potrivit purtătorului de cuvânt al Regiei Autonome de Transport București (RATB), Constantin Tobescu, nici un călător nu a fost rănit.

„Un tramvai de pe linia 41, la Podul Ciurel, pe Șoseaua Virtuții, în sensul spre Piața Presei Libere, a deraiat cu unul dintre boghiuri. Din această cauză a fost blocată circulația, inclusiv traficul rutier pe un sens. Având în vedere că în zonă configurația este în curbă, echipele de intervenție au avut dificultate în a repune mai operativ tramvaiul pe șine", a precizat Tobescu.

Potrivit sursei citate, RATB a luat decizia de a înființa o linie navetă de autobuze pentru a prelua călătorii. „Am insistat la Poliție pentru a lăsa să circule autobuzele liniei navetă pentru a putea prelua călătorii. De asemenea, s-a făcut o comisie operativă tehnică, ce se află la fața locului, care analizează cauzele producerii acestei deraieri", a precizat Constantin Tobescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE