Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Unioniştii pregătesc un marş la Chişinău

Postat la: 14.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mișcarea Civică „Tinerii Moldovei" pregătește, pentru sfârșitul acestei săptămâni, un marș unionist din Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău spre Compania publică „Teleradio-Moldova", comunică jurnaliştii de la site-ul Puterea, din Chişinău.

Organizația anunță că invită la marș toate forțele unioniste, dar și pe protestatarii din PMAN. Marșul este planificat pentru ziua de sâmbătă, 19 septembrie, ora 17:00.

„Unirea e singura soluţie!"

Vitalie Prisăcaru, reprezentant al Mișcării „Tinerii Moldovei" spune că ,,nu mai trebuie să amăgim oamenii că salvarea vine prin intermediul partidelor. Salvarea noastră este una singură și vine prin unirea cu România, acum, până nu e prea târziu".

Vor DNA în Basarabia

„Tinerii Moldovei" se referă la implementarea tuturor măsurilor pentru accelerarea interconectării energetice cu România, aducerea DNA de la București pentru lupta contra corupției din R. Moldova, trecerea operațiunilor bancare de stat în responsabilitatea Băncii Naționale a României, precum și ridicarea interdicției abuzive aplicate cetățeanului George Simion, liderul Platformei „Acțiunea 2012".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE