Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Unionistii vor sa ramana in Piata Universitatii si duminica, unde li se vor alatura si revolutionarii

Postat la: 23.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zeci de basarabeni si-au petrecut noaptea in corturile amplasate in Piata Universitatii, acestia declarand ca vor ramane si duminica acolo si fac apel care toti romanii sa li se alature, a declarat liderul manifestantilor, George Simion.

Liderul unionistilor, George Simion, a declarat, duminica, ca, pe parcursul noptii trecute, manifestantii au fost paziti de echipajele de jandarmi, fara a mai exista incidente. Manifestantii spun ca vor ramane si duminica, pe parcursul intregii zile, in Piata Universitatii si fac apel la toti romanii care vor reunificarea Romaniei cu Republica Moldova sa li se alature. Totodata, solicita liderilor politici din Romania sa vina pe ,,baricada" de la Universitate si sa isi asume unirea ca proiect de tara.

Liderii manifestantilor anunta ca la ora 10 vor veni revolutionarii sa ii sustina, iar la ora 16 cer tuturor celor care sustin unirea sa li se alature in Piata Universitatii. Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, a solicitat, sambata, inspectorului general al Jandarmeriei Romane un raport complet cu privire la evenimentele din Piata Victoriei, care au condus la retinerea celor cinci participanti la Marsul pentru Basarabia, potrivit MAI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE