Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Urgenta la Guvern la o luna de la începutul inundațiilor. Dacian Cioloș, de pe sezolongul de la mare la sedinta: "E regretabil ca au murit oameni!"

Postat la: 21.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La mai mult de o lună după ploile au produs inundații ce au făcut prăpăd în România, Guvernul României a organizat o ședință de urgență pentru a încerca să soluționeze aceste probleme cu care țara noastră se confruntă.

Prim-ministrul şi-a exprimat regretul pentru pierderile de vieţi cauzate de inundaţii şi a cerut, totodată, o evaluare a pagubelor produse şi o prognoză pentru perioada următoare.

"Am vrut să avem această întâlnire ca să vedem cum stau lucrurile, pentru că fenomenele acestea, intemperiile cu impact major în unele localităţi, deja au loc de câteva săptămâni în diferite serii şi în diferite zone din ţară şi am vrut să facem o analiză a situaţiei în care ne aflăm în momentul de faţă, cum au evoluat lucrurile acolo unde au avut loc deja intemperii cu pagube în urmă cu câteva săptămâni şi să vedem care sunt prognozele pentru perioada imediat următoare. E în primul rând regretabil că sunt oameni care şi-au pierdut viaţa. Ştiu că au fost cazuri izolate şi situaţii particulare, dar, oricum, asta e cel mai regretabil. Sper să fim în măsură să ne organizăm în aşa fel încât şi pe viitor să evităm pe cât posibil astfel de situaţii", a adăugat Cioloş.

La videoconferinţa cu prefecţii au participat, printre alţii, vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, ministrul Apărării, Mihnea Motoc, şi şeful Cancelariei premierului, Dragoş Tudorache.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE