Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vanghelie: "Sunt talentat de la natură. Funcţia mea este Marian Vanghelie"

Postat la: 14.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, nu se dezminte. Cunoscut pentru gafele şi bâlbele făcute în faţa camerelor, astăzi, a comis-o din nou! De data aceasta se pare că modestia nu este tocmai un atuu al fostului edil.

Întrebat despre activitatea pe care o va desfăşura în viitor, având în vedere faptul că nu a reuşit să câştige alegerile, Marian Vanghelie s-a declarat drept un om talentat de la natură. Nu are nevoie de o funcţie, deoarece funcţia lui este....Marian Vanghelie. Iată ce a declarat potrivit Mediafax: "O să vă detaliez cu ce mă ocup, într-o perioadă scurtă. Sunt talentat de la natură, eu n-am nevoie de o funcţie. Funcţia mea este Marian Vanghelie. Pe orice domeniu dacă vreţi să mă puneţi, şi pe business şi pe economic, fac faţă fără nicio problemă. Asta e de la natură. Unii se chinuie câte zece ani în facultate, pe alţii Dumnezeu i-a înzestrat, le-a pus mâna în cap şi le-a dat putere să înţeleagă".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE