Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vânzări de aproape un milion de dolari la o licitaţie dedicată lui Elvis Presley

Postat la: 16.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O licitaţie cu obiecte care au aparţinut cântăreţului Elvis Presley, organizată în contextul împlinirii a 38 de ani de la decesul regelui rock'n roll, a avut vânzări totale de aproape un milion de dolari, dovedind că regretatul artist continuă să fie foarte popular, informează Reuters.

Aproximativ 150 de persoane au participat la această licitaţie organizată săptămâna trecută de casa Graceland Auctions. Acestora li s-au alăturat câteva mii de persoane care au urmărit online această licitaţie, care s-a încheiat joi şi a avut vânzări totale de aproape un milion de dolari. În cadrul acestei licitaţii au fost scoase la vânzare 160 de obliecte care au aparţinut cântăreţului, între care s-a aflat şi un colier din aur şi diamante, pe care artistul l-a dăruit lui Sammy Davis Jr., care s-a vândut cu 40.000 de dolari, după ce iniţial fusese estimat la o sumă cuprinsă între 20.000 şi 30.000 de dolari.

La aceeaşi licitaţie a mai fost vândut un costum care a aparţinut artistului, format dintr-o jachetă şi pantaloni de piele. Ţinuta a fost adjudecată cu suma de 32.500 de dolari, depăşind cu mult estimarea iniţială, care era de 8.000 de dolari. Această licitaţie face parte din evenimentele organizate în oraşul american Memphis, în contextul împlinirii a 38 de ani de la decesul lui Elvis Presley.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE