Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Exclusiv: Verdictul clarvăzătoarei: "Vadim avea aptitudini paranormale native!"

Postat la: 16.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Peremistul Vadim Tudor a fost „o fiinţă înzestrată cu aptitudini paranormale native", el deţinând o intuiţie excepţională „care îi conducea mintea până departe în viitor", susţine aşa-zisa „consilieră karmică" Nina Petre.

Aceeaşi clarvăzătoare braşoveancă - căutătoare a Elodiei şi plătită deseori de Vadim, cu sume considerabile, pentru diverse consultaţii paranormale - este cea care, în 2006, a susţinut că tribunul este (ţineţi-vă bine) reîncarnarea istoricului grec Tucidide! La vremea respectivă, elucubraţia Ninei Petre a ajuns pe frontispiciul haznalei „Tricolorul", dovadă că Vadim chiar se credea sufletul lui Tucidide.

Discuta cu numeroşi practicieni ai paranormalului

În cea din urmă postare însă, Nina Petre recunoaşte ceea ce ziarul ZIUA a dezvăluit încă din 2006: anume că Vadim Tudor era pasionat de ocultism şi paranormal, fiind un obişnuit al anturajelor îndoielnice ce se îndeletniceau, din pură naivitate sau din interese mercantile, cu telepatia, spiritismul şi alte năzbâtii astrale.

„Avea vise premonitorii"

„I se spunea Tribunul, în glumă sau în serios, recunoscându-i-se autoritatea şi competenţa în multe domenii: cultură, politică, ocrotirea animalelor flămânde şi a oamenilor suferinzi. Popularitatea sa era imensă atât în ţară, cât şi peste hotare. Există vreun om în ţara aceasta care să nu fi auzit de Vadim? Or fi câţiva, poate, în sate îndepărtate, unde se trăieşte ca în epoca de piatră (...) Tribunul ne-a dăruit multă cultură. Ca fiinţă înzestrată cu aptitudini paranormale native, pe care şi le verifica discutând cu numeroşi practicieni ai paranormalului, era perfect conştient că avea o intuiţie ieşită din comun, care îi conducea mintea până departe în viitor. Avea deseori vise premonitorii, confirmate la scurtă vreme după apariţia lor", glosează Nina Petre.

Poşta animalelor răposate

Precizăm că, potrivit site-ului citat, aşa-zisa consilieră karmică nu se sfieşte să transmită foştilor stăpâni mesaje şi epistole virtuale din partea animalelor răposate - hulubi, motani, câini, hamsteri şi papagali ( cu toţii aflaţi în Raiul animăluţelor, unde e soare mereu - în schimbul unor sume considerabile, desigur. Cam atât despre deontologia şi seriozitatea expertizelor sale.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE