Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Verdictul sociologului. Mircea Kivu: "BOR s-a prăbuşit până la 60% încredere!"

Postat la: 27.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deşi se bucura, în anii '90, de un procent de 80% încredere, Biserica Ortodoxă Română a ajuns la 60%, ceea ce demonstrează că BOR cunoaşte un proces constant de pierdere a încrederii în rândul populaţiei, avertizează Mircea Kivu.

"Biserica Ortodoxă (căci despre ea este vorba, în proporţie covârşitoare, când discuţi în România despre "biserică") cunoaşte un proces lent, dar constant, de pierdere a încrederii în rândul populaţiei. De la nivelul de 80% înregistrat de regulă în anii '90 s-a ajuns acum la oscilaţii în jurul a 60%, iar comunicarea lamentabilă din perioada tragediei de la Colectiv i-a adus o pierdere suplimentară de 5 puncte procentuale. Era nevoie de o acţiune spectaculoasă de recâştigare a punctelor pierdute. Or, plasarea în centrul dezbaterii publice a unui subiect care întruneşte adeziunea unei majorităţi substanţiale pare să fie cel mai bun mijloc de atingere a acestui scop", explică Mircea Kivu, pe Facebook.
Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE