Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Verificări la Ministerul Economiei după eșecul de la SIAL 2016. Cioloș a sesizat Corpul de Control

Postat la: 19.10.2016 - 15:28 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dacian Cioloș a trimis Corpul de Control la Ministerul Economiei după eșecul României de la SIAL 2016. Ministrul Costin Borc a fost acuzat public că nu a sprijinit participarea producătorilor români din industria alimentară la SIAL 2016, unul dintre cele mai mari târguri de produse alimentare din lume care are loc în această perioadă la Paris.

PSD a cerut miercuri demisia ministrului Borc. ''Peste 30 de producători români au fost înşelaţi de Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri care s-a angajat iniţial că va plăti deplasarea şi costurile de cazare pentru participare, dar şi-a retras sprijinul la startul evenimentului. Rezultatul este că România nu este reprezentată la un târg important, iar producătorii românii pierd şansa de a prezenta produsele româneşti. (...) Acum, România suferă o ruşine internaţională din cauza unui guvern preocupat mai mult de campania electorală, decât să îşi facă treaba'', au transmis social-democraţii.

Adrian Hădean, chef cunoscut în România, a postat un video pe Facebook în care a afirmat că România s-a făcut de râs la cea mai mare expoziţie alimentară din lume din cauza Ministerului Economiei, care nu a mai facilitat banii necesari micilor producători pentru expunerea produselor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE