Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vicepreşedintele ANAF, Romeo Nicolae, pus sub control judiciar

Postat la: 10.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepreşedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, şef al Direcţiei Generale Antifraudă, urmărit penal pentru trafic de influenţă, a fost pus sub control judiciar cu interdicția de a-și exercita funcția.

După nouă ore de audieri şi percheziţii, Nicolae a părăsit sediul DNA Ploieşti şi le-a declarat jurnaliştilor că este nevinovat. "Mă consider nevinovat", a afirmat directorul din ANAF, la ieșirea din sediul DNA, potrivit Mediafax. Surse judiciare au declarat că Romeo Nicolae a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, el având interdicția de a-și exercita funcția.

Vicepreşedintele ANAF Romeo Florin Nicolae a fost scos din sediul DNA Ploiești, miercuri, în jurul orei 18.00, după trei ore de audieri, iar surse judiciare au spus că a fost dus să asiste la percheziţii pe care procurorii le-au făcut în două locuințe ale acestuia din judeţul Prahova. La una dintre percheziții a fost de față avocatul lui Nicolae, Alexandru Chiciu, iar la cealaltă vicepreşedintele ANAF.

Perchezițiile au fost făcute într-un apartament pe care vicepreşedintele ANAF îl are în Ploieşti şi la o casă a acestuia situată într-o zonă rurală din judeţul Prahova, au declarat sursele citate. Romeo Nicolae este urmărit penal de procurorii DNA pentru trafic de influenţă după ce, în 2010, ar fi pretins şi primit 5.000 de euro de la reprezentantul unei firme penru soluţionarea favorabilă a unei contestaţii împotriva unei decizii de impunere.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE