Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ciutacu: "Se pregătește o arestare spectaculoasă din PSD"

Postat la: 27.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Ciutacu susține că are informații conform cărora în ultimele două săptămâni înaintea alegerilor parlamentare se pregătește o arestare extrem de spectaculoasă a unui personaj din PSD, o arestare care va influența major alegerile.

Victor Ciutacu a vehiculat informația în cadrul unei discuții la România TV cu liderul PSD, Liviu Dragnea, acesta declarând că el nu a auzit despre așa ceva. Liviu Dragnea s-a arătat surprins și a spus că nu are informații în acest sens. "Nu am nicio informație și sper să nu fie așa. Eu sper ca aceste alegeri să fie lăsate libere. Îmi vine greu să cred că se va întâmpla asta, dar o să urmărim și noi ca și dumneavoastră"

Ciutacu a revenit cu o altă întrebare. "Despre o eventuală citare de ultimă oră a președintelui Iliescu, în Dosarul Revoluției ați auzit ceva?". Liviu Dragnea a afirmat că nu a auzit nici despre acest lucru. "Nu, nu am astfel de informații. Eu merg prin țară, vin la dumneavoastră, mai merg și prin afara țării, dar nu am văzut să apară astfel de informații".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE