Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta a plecat la Cotroceni pentru a vorbi cu Klaus Iohannis

Postat la: 05.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La o oră după ce a ieșit din sediul DNA, premierul Victor Ponta a plecat de la Palatul Victoria spre Cotroceni, acolo unde este așteptat de președintele Klaus Iohannis pentru a vorbi despre situaţia în care se află prim-ministrul.

După ce procurorii DNA i-au adus la cunoștință acuzațiile, premierul Victor Ponta a plecat de la DNA spre Guvern, iar o oră mai târziu s-a îndreptat spre palatul Cotroceni. Informația privind discuțiile dintre Ponta și Iohannis au fost confirmate de senatorul PSD, Liviu Pop pentru Digi 24.
De altfel surse de la Cotroceni au anunțat că președintele Klaus Iohannis va face declarații pentru presă după ora 13.00.

Reamintim că Premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA, vineri, la ora 11.00, şi i s-a adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani, precum şi pentru conflict de interese.

"Sunt suspect în dosarul lui Şova, pentru activitatea de avocat în 2007-2008 şi, de asemenea, sunt în conflict de interese că l-am propus pe Şova ministru. Am venit la DNA ca orice om normal, nu a dat nicio declaraţie, o se ne cheme pentru declaraţii", a spus Ponta la ieşirea de la DNA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE