Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta e premier și pe patul de spital. Ce mesaj a transmis românilor privind TVA

Postat la: 22.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Ponta se află în plin proces de recuperare după operația pe care a suferit-o la genunchiul stând și i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să-l numească pe Gabriel Oprea premier în locul său pe perioada în care nu va putea să își exercite funcția. Cu toate acestea, Ponta transmite mesaje românilor ca și când ar fi la Palatul Victoria și nu în spital.

Victor Ponta a postat un mesaj surprinzător pe pagina sa de Facebook, duminică seara.

Premierul spune că a fost vizitat la rezerva de spital de ministrul Sănătății și de cel de Finanțe pentru a discuta "lucruri extrem de importante" din actul de guvernare. "În aceasta dupa-amiaza m-au vizitat colegii mei Nicu Banicioiu si Eugen Teodorovici! Doua lucruri extrem de importante pe care le-am discutat si pentru care ne batem in zilele urmatoare:

1) miercuri deputatii Coalitiei PSD-UNPR-ALDE vom vota pentru adoptarea Codului Fiscal in forma aprobata in Guvern cu o singura modificare - reducerea cotei standard de TVA sa fie la 19% (nu 20%) - astfel inchidem si simbolic dezastrul produs in 2010. Avem spatiu fiscal bugetar predictibil si asiguram un important consens politic (PNL a anuntat ca voteaza Codul daca facem 19% in loc de 20%). Am discutat si este clar posibil ca reducerea TVA sa intre in vigoare inainte de 1 ianuarie!

2) de la 1 iulie intra in vigoare scaderea preturilor la medicamente cu 20% - o masura in sprijinul a milioane de romani realizata cu mari eforturi de catre Guvernul României.

Ca de fiecare data in ultimii 3 ani noi muncim pentru a indrepta relele trecutului si a face mai buna viata romanilor / ceilalti fac scandal si sunt iresponsabili!!!", a scris Ponta pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE