Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta în The Guardian: Voi demisiona când...

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a acordat, marți, un interviu pentru publicaţia The Guardian. Prim-ministrul a declarat că nu va demisiona din fruntea Guvernului decât atunci când un judecător îl va fi declarat că este vinovat. Ponta a invocat poziția strategică a României în fața Rusiei pentru a-și motiva decizia de a nu demisiona.

În interviul acordat cotidianului britanic Victor Ponta a respins cererea de a demisiona a lui Klaus Iohannis, președintele României, spunând că nici România, nici Europa nu își pot permite instabilitate politică în fața mișcărilor expansioniste ale Rusiei în Est. El a precizat că va demisiona în cazul în care va fi găsit vinovat de o instanţă judiciară.

"Dacă voi fi declarat vinovat de un judecător, sigur că da. Este absolut clar", a spus Ponta, pentru The Guardian.

"România se află în cea mai sensibilă zonă a Europei. Sperăm că vom încheia această mică, dar intensă criză politică și că ne vom întoarce la lucru, întrucât Europa are nevoie ca România să fie stabilă și predictibilă în această regiune. Cred că numai Rusia va deschide sticle de șampanie dacă România se va afla într-o criză politică de durată", a spus Ponta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE