Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta s-a întîlnit cu Putin la Baku imediat după ce a scăpat de moțiunea PNL

Postat la: 12.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a scăpat, vineri, de cea de-a treia moțiunea de cenzură intentată de PNL și inediat după ce a aflat rezultatele votului din parlament a urcat îna vion pentru a pleca la Baku, acolo unde a avut loc deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice Europene.

Prezența premierului la acest eveniment este cu atât mai controversată cu cât toți liderii europeni au decis boicotarea evenimentului, singurul care a acceptat invitația a fost Principele Albert de Monaco. La deschiderea evenimetului sportiv, Ponta a stat în loja oficială foarte aproape de Vladimir Putin, Alexandr Lukaşenko, preşedintele Belarusului, şi Recep Erdogan, preşedintele Turciei.

Liderii UE reproşează Azerbaidjanului situaţia nerespectării drepturilor omului în această ţară. În ultimul an, guvernul azer este acuzat că ar fi redus la tăcere media independentă. Înainte de debutul jocurilor de la Baku, ministrul de externe azer a ameninţat că vă respinge acreditarea tuturor jurnaliştilor care scriu "împotriva integrităţii teritoriale, a suveranităţii şi independenţei Azerbaidjanului". Potrivit unor surse politice, la deschiderea Jocurilor Europene a fost invitat şi Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale, însă acesta a refuzat, informeaza Adevarul.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE