Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta și-a publicat fișa medicală. A vrut să-i dovedească lui Iohannis cât este de bolnav

Postat la: 23.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce în presă a apărut informația cum că Iohannis i-a cerut lui Ponta documente care să dovedească faptul că are nevoie de îngrijiri medicale, premierul a publicat mai multe acte medicale pe pagina sa de Facebook. Alături de fotografii este mențiunea că acestea sunt traduse din turcă în română.

Premierul Victor Ponta a postat, luni seară, pe Facebook, fişa sa medicală de la Spitalul Medipol din Turcia, unde a fost operat la genunchiul stâng, care conţine denumirea intervenţiei chirurgicale, analize de sânge, evoluţia stării sale, pe zile, şi recomandările post-operatorii
Astfel, este prezentată o fişă medicală de la Medipol Mega Hastaneler Kompleksi (Complexul Megaspitalelor Medipol), care conţine datele sale personale şi numele medicului Mahir Mahirogullari.

În acest document medical este menţionată denumirea intervenţiei chirurgicale la care Ponta a fost supus în data de 15 iunie - "intervenţie atroscopică de reconstrucţie a ligamentului încrucişat anterior" şi "intervenţie atroscopică de rezolvare a meniscului, genunchi". De asemenea, într-o primă fişă, de la data internării în spitalul din Turcia, sunt precizate "motivul internării", diagnosticul - "ruptură de ligament încrucişat anterior stâng" -, precum şi analizele de sânge pe care le-a făcut şi rezultatele acestora.

Într-un ultim document postat pe Facebook, sunt prezentate alte recomandări ale medicilor, care cuprind: "extensie totală la genunchi, flexiunea genunchiului la cel puţin 90 de grade, un control amănunţit al cvadricepsului, mişcare cât mai devreme" şi mai multe tipuri de exerciţii.
În fişa cu datele personale ale premierului, data naşterii este "20.06. 1972", în condiţiile în care Ponta este născut în data de 20 septembrie 1972.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE