Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta va face o vizită oficială în Mexic

Postat la: 28.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta participă miercuri și joi, în Mexic, la Summit-ul Global pentru o Guvernare Deschisă. Cu această ocazie, prim-ministrul va avea și o întâlnire bilaterală cu președintele Statelor Unite Mexicane, Enrique Pena Nieto.

Biroul de presă al Executivului a anunţat, într-un comunicat de presă, că vizita premierului Victor Ponta are loc la invitația președintelui mexican. Cei doi lideri vor participa la deschiderea lucrărilor Summit-ului. Pe agenda întâlnirii bilaterale figurează "cooperarea politică și economică, în domeniul cultural și al educației, marcarea aniversării a 80 de ani de relații diplomatice, precum și perspectivele actualizării Acordului Uniunea Europeană - Mexic".

Sursa citată a mai precizat că premierul Victor Ponta va mai avea întâlniri cu Ildefonso Guajardo Villarreal, ministrul mexican al Economiei, și cu reprezentanți ai Agenției Guvernamentale 'Pro Mexico'. Prim-ministrul va mai avea întrevederi şi cu conducerea și reprezentanții Consiliului Antreprenorial Mexican pentru Comerț Exterior, Investiții și Tehnologie (COMCE), precum și cu oameni de afaceri mexicani, informează Guvernul. Vizita are loc în contextul aniversării a 80 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și Mexic.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE