Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta va fi externat, duminică. Ce va face în continuare premierul

Postat la: 21.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta va fi externat în cursul zilei de duminică din clinica în care a fost operat în Turcia. Potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax, premierul urmează să anunţe dacă va reveni în ţară sau va rămâne în Turcia pentru consultaţii periodice.

Externarea a fost decisă în urma unei noi consultaţii efectuate, duminică dimineaţa, de către medicii turci, care i-au recomandat însă şi consultaţii periodice, au arătat sursele citate.

Potrivit acestora, premierul Ponta va anunţa, în cursul zilei de duminică, dacă va reveni în ţară după externare şi va efectua la Bucureşti aceste consultaţii.

Anterior operaţiei, Ponta estima că va reveni în ţară cel târziu vineri, el mandatându-l pe vicepremierul Gabriel Oprea să asigure conducerea Guvernului doar până în 19 iunie inclusiv. Vineri însă, premierul a fost evaluat de medicii turci, iar aceştia au decis că nu este oportună externarea sa în cursul acestei zile şi i-au recomandat să rămână spitalizat până duminică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE