Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viteza de conexiune la Internet în bandă largă: Bucureștiul pe primul loc în Europa

Postat la: 21.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presa din Irlanda arată că un studiu recent plasează Irlanda pe locul 15 în Europa la viteza medie de download de pe Internet. Dar zonele rurale din această țară vor mai avea de așteptat cel puțin șase ani înanite de a putea intra în spectrul de bandă largă.

În acest moment vitezele la descarcare de pe Net variază foarte mult în funcție de zonă. "A căzut mitul conform căruia am avea cea mai bună viteză de navigare pe NET din Europa, ne situăm abia pe locul 15", scriu jurnaliștii de la thejournal.ie.

În același timp studiul constată că pe primul loc la viteza de navigare în spațiul virtual conduce Bucureștiul cu o viteză medie de-a dreptul impresionantă de 80,14 Mbps. Pe locurile următoare se clasează capitalele europene Paris, Vilnius și Stockholm cu 78,60 Mbps, 59,99 și respectiv 59,60 Mbps.

În schimb irlandezii se consolează cu gândul că sub ei se află vecinii britanici cu o viteză medie de download de doar 25,44 Mbps.
 Iar capitalele Greciei și Cyrpului au rezultatele cele mai proaste, cu viteze medii mai mici de 10 Mbps.

Marian Gârleanu- Dublin

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE