Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vladimir Tismăneanu: „Traseistul Sorin Ilieşiu e un stupefiant caz de metamorfoză!"

Postat la: 30.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorul PSD Sorin Ilieşiu - cel care a încropit, pe genunchi, o aşa-zisă lege anti-totalitarism, prin intermediul cărea vrea să înfigă o cogeamitea crucea cu leduri în Piaţa Universităţii - este traseistul politic care oferă „un stupefiant caz de metamorfoză", afirmă politologul Vladimir Tismăneanu, pe Facebook.

„Traseismul cel mai buimacitor face parte din ceea ce, impreuna cu Mircea Mihaies, am analizat in cartea noastra "O tranzitie mai lunga decat veacul", aparuta in 2011 la Curtea Veche Publishing.

Traseist de meserie

Dar nu cunosc caz mai stupefiant de metamorfoza decat acela al actualui senator PSD Sorin Iliesiu, ex-liberal, ex-Alianta Civica, ex-GDS (din care a fost exclus), ex-membru al Comisiei care a scris Raportul pe baza caruia seful statului a condamnat, in decembrie 2006, regimul comunist drept ilegitim si criminal. Oportunism? Cinism? Impostura? Toate laolalta?", se întreabă Vladimir Tismăneanu.

Alex Miclovan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE