Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Zahran Alloush, liderul sirian rebel, a fost ucis într-un atac aerian la periferia Damascului

Postat la: 26.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un lider rebel de rang înalt, conducătorul celei mai puternice grupări insurgente de la periferia de est a Damascului, a fost ucis vineri într-un raid aerian care a vizat cartierul general al organizaţiei, potrivit unor surse rebele şi armatei siriene, relatează Reuters în pagina electronică.

Uciderea liderului grupării Jaysh al-Islam, Zahran Alloush, în vârstă de 44 de ani, reprezintă o lovitură pentru rebelii din zona rurală de periferie a capitalei siriene cunoscute sub numele de al Ghouta, denunţă insurgenţii.

Potrivit unor experţi în domeniul apărării, confuzia din rândul forţelor rebele poate consolida controlul forţelor loiale preşedintelui sirian Bashar al-Assad asupra întregii zone.

Mai mulţi lideri insurgenţi au fost ucişi după ce Rusia şi-a început campania aeriană în Siria, pe 30 septembrie, cu scopul de a-l sprijini pe al-Assad, în pofida faptului că Moscova a insistat că îşi concentrează atacurile asupra grupării Statul Islamic (SI).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE