Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Zeci de persoane luate de ambulanță la Mitingul Aviatic de la Băneasa

Postat la: 20.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipajele de Ambulanță prezente la evenimentul Bucharest International Air Show au intervenit de 50 de ori la cazuri de persoane care s-au simțit rău. Cele mai grave dintre cazuri au fost preluate și transportate la spital, fiind vorba de două infarcturi și un accident vascular cerebral.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), Alis Grasu, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că 53 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în primele ore de la începerea spectacolului aviatic de la Aeroportul Băneasa.

Trei dintre cele 50 de persoane au fost în stare mai gravă, două având suferinţe cardiace şi una fiind cu suspiciune de accident vascular cerebral, toate fiind transportate cu ambulanţe la spitale din Capitală. Celelalte persoane au primit îngrijiri la faţa locului, a precizat Alis Grasu.

Una dintre persoane, care a suferit un infarct, a fost dusă la Spitalul "C.C. Iliescu", unde i s-a montat un stent, iar cealaltă care avea tot o suferinţă cardiacă a fost dusă la Spitalul Elias. Cea de-a treia persoană, cu suspiciune de accident vascular cerebral, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a mai spus Alis Grasu.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE