Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Da-i lui mami un semn!". Ce a aparut la mormantul unui baietel, la 3 ani de la moartea acestuia

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aparitie incredibila la mormantul unui baietel, la 3 ani de la moartea acestuia. Toti cei care au vazut au izbucnit in lacrimi si sunt convinsi acum ca Jack ii iubeste si ii vegheaza din Ceruri.

Jack a murit in urma cu 3 ani, pe 1 aprilie. Micutul avea doar 4 ani cand o tumoare cerebrala i-a curmat viata. Sambata, la 3 ani de la moartea micutului, mama acestuia a mers la mormantul lui Jack. "Sambata dimineata am urcat in masina si am strigat tare: Jack, te rog, da-i lui mami un semn", a declarat Maria, mama baietelului. Cateva ore mai tarziu, ea a a venit la cimitir. Aici a avut parte de o intamplare emotionanta.

Odata ajunsa la cimitir, femeia s-a asezat pe iarba, langa mormantul fiul ei. Imediat, o mica pasare si-a facut aparitia, a zburat in jurul Mariei si s-a asezat apoi pe piciorul ei. "Zbura in jurul meu si se uita fix la mine. La un moment dat mi s-a asezat pe umar si m-a ciugulit de cateva ori", a mai spus femeia emotionanta. Acesta era semnul pe care ea il ceruse. "Nu o sa va vina sa credeti ce mi s-a intamplat. Baietelul meu Jack a stat langa mine, asta s-a intamplat", a scris femeia pe reteaua de socializare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE