Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Daniela Crudu, victima "drogului violului" într-un club de fiţe din Bucureşti

Postat la: 05.11.2018 - 12:25 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Daniela Crudu a trecut, recent, prin momente groaznice și a fost nevoie de doi prieteni pentru a o duce, pe brațe, acasă.

"Nu ştim ce s-a întâmplat cu exactitate în acea noapte. Ne-am mirat toţi atunci când am văzut-o pe Daniela într-o stare foarte proastă la scurt timp după ce a băut un păhărel. Niciodată nu a fost aşa! Totul s-a întâmplat când s-a întors de la baie şi a gustat din licoarea pe care o comandase. Îi era atât de rău încât a trebuit să o ducem acasă pe braţe. Mai mult, câteva zile, a stat în pat şi nu şi-a revenit, semn că în local poate a fost ceva în neregulă! Acum, ea este bine, însă atunci, i-a fost dificil", au dezvăluit apropiaţii fostei asistente TV.

Există și ipoteza conform căreia cineva a dorit cu tot dinadinsul să îi facă rău Cruduței, așa că i-a pus ceva în băutură! Astfel de fapte se întâmplă, frecvent, prin cluburi, multe femei căzând victime așa numitului "drog al violului". Este deja celebru cazul fetei care a murit ucisă de „drogul violului". Totul s-a întâmplat în urmă cu patru ani. Georgiana Ispas, în varstă de 24 de ani, era ospatar într-un club din Centrul Vechi. La autopsie, medicii au decoperit în organismul său două substanţe care s-au dovedit a fi letale, ambele provenind dintr-un cocktail pe care Georgiana îl băuse.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE