Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deținuții de la Penitenciarul Rahova spun că sunt bântuiți de o fantomă! "Ne dezvelește în somn"

Postat la: 02.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deținuții unuia dintre cele mai mari penitenciare din România au cerut, disperați, intervenția preotului închisorii, după ce au sesizat prezența unei "fantome" în celulă.

Fantoma ar fi spiritul unui fost pușcăriaș, decedat de curând. Aceasta îi terorizează în fiecare noapte, spun deținuții. Astfel, un grup de deținuți au făcut recent cererea neobișnuită de a chema preotul în celula numărul 17, care ar fi bântuită de fantoma fostului deținut. Deținuții spun că stafia îi dezvelește în timpul somnului, le bate în ramele de la paturi și "li se lasă rece pe piept".

Ca urmare, preotul ar fi ținut deja o slujbă în celula cu pricina, unde, ulterior, s-ar fi lăsat liniștea, lucru dedus prin aceea că deținuții nu au revenit cu o nouă cerere legată de alungarea presupusei fantome. Referitor la acest subiect, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a declarat că "problemele de natură personală invocate de deținuți nu pot fi făcute publice".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE