Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Iubita lui Vlad Voiculescu a venit pe usa din dos la conferința de presă a acestuia

Postat la: 16.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu, a fost prezentă vineri la prima conferință de presă susținută de acesta la două zile de la demiterea sa de către premierul Florin Cîțu.

La conferința de presă a venit și Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu. Ea a stat în picioare, lângă ușă, in parea din spate a salii. Fosta jurnalistă a fost și la Ministerul Sănătății, miercuri, după ce premierul a anunțat demiterea lui Voiculescu. Atunci, ea a fost într-o vizită-fulger la sediul ministerului. Laura Ștefănuț a ajuns totusi in zona care era înțesată de reporteri și de cameramani.

Partenera de viață a ministrului demis a avut și un scurt dialog cu reporterii din fața ministerului. Tot miercuri, după revocarea lui Voiculescu, Ștefănuț a reacționat printr-un mesaj pe Facebook: "Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE
anart