Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Mărturisire șocantă pe Insula Iubirii: "Am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi..."

Postat la: 10.04.2019 - 12:11 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula Iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile.

Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa.

Emisiunea-test ajunsă deja la al cincilea sezon îi va face în continuare pe concurenți să se regăsească în situații pe care cu greu reușesc să și le explice. „Asta e, am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi... Cum să pleci de acasă, să faci planuri și... Nu știu ce se întâmplă cu mine, eu nu sunt așa, dar cred că toate se întâmplă cu un sens în viață", va mărturisi unul dintre concurenții abia sosiți în Thailanda.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE