Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Povestea tulburatoare a castigatorului Eurovisionului 2017

Postat la: 14.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Salvador Sobral a câștigat finala Eurovision 2017 desfășurată la Kiev cu melodia sa superbă, Amar Pelos Dois. Pe locul doi s-a situat reprezentantul Bulgariei, iar pe trei a venit Repubica Moldova, în vreme ce România a ocupat locul șapte. Povestea câștigătorului, care a cântat pe scenă la final alături de sora sa, este una cu adevărat emoționantă.

Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la concursului Eurovision 2017, în vârstă de 27 de ani, are nevoie de un transplant de inimă și s-a prezentat cu greu la repetiții. În prima semifinală Salvador Sobral nu a fost în stare să evolueze pe scena principală, fiind nevoit să cânte într-o secțiune specială, așezată pe ringul de dans, pentru că urcarea pe scenă ar fi durat peste trei minute. În afară de aceasta, interpretul a rugat organizatorii să nu-i bată cu lumina în față.

În pofida tuturor greutăților, Salvador a reușit să ajungă în finala concursului. Salvador Sobral s-a născut în LIsabona, unde a și trăit cea mai mare parte a vieții. A început să participe la emisiuni televizate de la vârsta de 10 ani, iar la 20 de ani a fost unul dintre finaliștii emisiunii portugheze Ídolos. În 2016 și-a lansat primul album. "Amar pelos dois", o piesă pop-jazz, s-a bucurat de la bun început de aprecierea criticilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE