Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reactia Patriarhiei dupa ce preotul Cristian Pomohaci s-a fotografiat langa sicriul Ilenei Ciuculete si a postat online imaginile

Postat la: 21.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preotul Cristian Pomohaci, devenit celebru pentru melodiile lui populare, dar mai ales pentru ritualurile de exercizare, a sfidat regula mai-marilor Bisericii, care l-au trimis in sihastrie.

Unul dintre cei mai celebri cantareti de muzica populara care este si preot intr-o localitate din Targu Mures a ajuns subiectul unui scandal incredibil, in urma cu cinci ani, in urma unui reportaj care il arata in timp ce organiza slujbe speciale de exorcizare Cristian Pomohaci alegea doar zilele de vineri, iar "biletul de intrare" erau sacosele pline cu daruri.

Iata ca, desi a devenit mult mai discret cu aparitiile publice, Cristian Pomohaci s-a reorientat catre publicul de pe Facebook, devenind extrem de activ pe reteaua de socializare. Insa, gestul facut de preot zilele trecute, la capataiul Ilenei Ciuculete i-a socat pe acestia. Pomohaci s-a fotografiat foarte aproape de trupul neinsufletit al regretatei cantarete, lasand sa se vada absolut tot ceea ce este in sicriu, apoi a inceput sa o aplaude pe aceasta, iar la final a postat toate fotografiile pe contul lui de Facebook.

Iata insa ca Patriarhia Romana nu a apreciat in niciun fel gestul preotului, asa ca l-a "taxat" prin intermediul purtatorului de cuvant, parintele Vasile Banescu: "Nu e loc de aplauze, nu e loc decat de rugaciune pentru cel plecat. Nu este firesc sa exhibam chipul cuiva adormit intru Domnul; trebuie sa il pastram in memoria noastra ca pe un om viu", a declarat acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE