Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Filmul MARII RESETARI (The GREAT RESET) - ASCENSIUNEA BESTIEI - Planul elitelor globaliste. Ce neasteaptă pe Agenda pana in 2030!

Postat la: 02.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elitele lumii sunt pe punctul de a-și pune în aplicare așa-numita "Mare Resetare", remodelând societatea după chipul minților lor întunecate și al inimilor împietrite. Ele rămân nepregătite pentru CEA MAI MARE RESETARE a lui Dumnezeu, cea de-a doua venire a lui Isus Hristos.

Nici o piatră nu este lăsată neîntoarsă pentru a explica de unde venim, cum am ajuns aici și unde să găsim Arca pentru a trece peste potop. Mai jos puteti să urmăriti filmul documentar "Cea mai mare resetare" tredus in limba romana.

Prințul Charles, în prezent regele Charles al III-lea, a declarat la sesiunea de deschidere a unei întâlniri virtuale a Forumului Economic Mondial, la 3 iunie 2020, că liderii mondiali au avut "o oportunitate de aur pentru a profita de ceva bun" de pe urma pandemiei de coronavirus. Viitorul rege al Angliei a văzut în Covid-19 modalitatea de a "reseta" civilizația umană și de a recunoaște "interdependența tuturor lucrurilor vii". Reuters a relatat că discursul Prințului Charles a făcut "parte dintr-un eveniment de lansare a "Marii Resetări", un proiect care implică WEF și Inițiativa pentru Piețe Durabile a Prințului de Wales, cu scopul de a reconstrui sistemul economic și social pentru a fi mai durabil".

Cea Mai Mare Resetare: Ridicarea Fiarei este un răspuns creștin la globaliștii de la Forumul Economic Mondial care cred că s-au născut pentru a conduce lumea. Să sperăm că acesta este primul film dintr-o serie de documentare despre cea mai mare resetare - care este a doua venire a lui Isus Hristos și manifestarea deplină a Împărăției Sale. Hristos vine, dar Antihristul trebuie să vină mai întâi.

"Războiul continuu purtat de copiii întunericului pare să fi atins un punct cu adevărat îngrijorător... poate că acesta este începutul adevăratei celei mai mari resetări." Arhiepiscopul Vigano

Traducere în română : Ionel Trandafir

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE