Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Minciuna a iesit la suprafata! Robert Negoita s-a laudat cu taxa de salubrizare zero dar emite facturi contribuabililor

Postat la: 19.12.2018 - 13:48 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Robert Negoita s-a dat singur de gol, dupa principiul ca oricat de tarziu, dar minciuna iese la suprafata. Primarul s-a laudat atata vreme ca a introdus taxa de salubrizare zero si ca in sectorului lui activeaza o companie locala, dupa modelul companiilor municipale ale Gabrielei Firea. Negoita a si achizitionat in acest sens o companie privata.

La scurta vreme dupa ce s-a laudat cu taxa zero si compania de salubrizare a primariei sectorului 3, gunoaiele au crescut in mormane in sector, punand in pericol sanatatea cetatenilor. Compania respectiva era pe minus, salariile angajatilor neplatite la timp, iar presatrea serviciilor sub orice critica. Drapt pentru care pe 20 decembrie 2018, consiliul local a avut de adus cateva modificari la regulamentul de efectuarea salubrizarii. Publicam mai jos din hotararea consiliului local, dar dupa cum se poate remarca din start, serviciile de salubrizare se vor face pentru asociatii de locatari si persoane private cu factura, care se la elibera la 6 luni. Asadar, introducerea facturii inseamna implicit ca nu mai sunt servicii gratuite (taxa zero), urmand a se stabili si o taxa aferenta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE