Cum l-au ratat serviciile pe Călin Georgescu?
Postat la: 05.12.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Sub presiunea președintelui Klaus Iohannis, dar și a coaliției de partide anti-Georgescu, a fost desecretizat un document care ni se prezintă drept o cheie a modului în care România ar fi fost luată cu asalt de Federația Rusă. Așa-zisul document desecretizat, pe care oricine îl poate studia în liniște, creează aparența unui personaj extrem de periculos, Călin Georgescu, într-o campanie electorală falsificată, în aceeași măsură în care ar fi falsificată și biografia sa. Aceasta să fie realitatea?
Săptămâni în șir am fost bombardați cu informații, în timpul alegerilor din Republica Moldova, conform cărora puternica Federație Rusă și-a pus în mișcare întreg arsenalul nu numai propagandistic, ci și de altă natură, pentru ca referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană să eșueze, iar Maia Sandu să nu poată prelua un al doilea mandat. Informațiile care ne-au fost furnizate în acea perioadă au funcționat ca o mașină infernală de zgomote, dar, în cele din urmă, referendumul a ieșit, iar Maia Sandu a preluat un nou mandat. Dacă admitem că tot ceea ce s-a afirmat în acea perioadă a fost adevărat, atunci este de neînțeles cum puternica Federație Rusă a eșuat în minuscula Republica Moldova. Scenariul se reia astăzi cu aceeași intensitate și în ceea ce privește România.
Dacă Federația Rusă, cu serviciile ei extrem de performante, cu teribilele ei ferme de troli, cu sumele imense de bani aruncate pe piață - desigur, dacă toate acestea sunt adevărate - s-a împotmolit în cazul Chișinăului, cum de ne exprimăm temerile de dimineața până seara în România, un stat mult mai puternic decât Republica Moldova și ancorat în NATO și UE? Pe ce ne bazăm? Dacă ne bazăm pe documentele desecretizate, prezentate în Consiliul Suprem de Apărare a Țării, înseamnă că suntem mai mult decât naivi. Înseamnă că suntem de-a dreptul proști.
Unu, pentru că aceste documente nu conțin niciun fel de dovezi concrete cum că România ar fi fost supusă vreunui asalt cât de cât consistent al Federației Ruse și, doi, pentru că dacă ar fi existat cu adevărat asemenea amenințări, Ministerul de Interne, Serviciul de Informații Externe și mai ales Serviciul Român de Informații ar fi trebuit să alarmeze din timp instituțiile statului, iar acestea ar fi trebuit să ia măsuri, astfel încât să nu se ajungă la rezultatul absolut spectaculos de la capătul primului tur de scrutin. Să fim serioși.
Orice i se poate reproșa lui Marcel Ciolacu, numai că este prost nu i se poate reproșa. Iar acesta a fost și este și în continuare nu numai președintele PSD, dar și sau în primul rând premierul României. În această calitate, dacă ar fi fost alarmat de serviciile secrete, care au bălmăjit la CSAT raportul la care facem referire, ar fi reacționat cu certitudine din timp, înaintea primului tur de alegeri, și ar fi blocat fără prea mari eforturi pretinsa ofensivă a Federației Ruse asupra democrației din România.
Ministrul de Interne Cătălin Predoiu este un înalt demnitar PNL și, cum este firesc, era interesat ca partidul pe care-l reprezintă să obțină un scor cât mai bun atât la prezidențiale, cât și la locale. Ar fi dormit Cătălin Predoiu în cizmele sale de la Interne, dacă ar fi primit de la servicii cuvenitele informații?
Klaus Iohannis era înnebunit literalmente de dorința de a-și prelungi cumva mandatul prin intermediul generalului cu patru stele Nicolae Ciucă și de a-și asigura o imunitate penală post-mandat. Era așadar extrem de interesat să acționeze împotriva ofensivei Kremlinului, desfășurată prin intermediul săgeții Călin Georgescu, dacă acuzațiile care se aduc azi, cu trei zile înainte de alegeri, ar fi fost cât de cât credibile.
O întreagă „cremă politică" de la nivel național a fost anesteziată? Și dacă da, partenerii noștri euroatlantici, profund înșurubați în România în toate domeniile, inclusiv în servicii, au dormit și ei?
Coana Leana față cu reacțiunea încearcă să ne aburească, strângând în jurul ei o mână de oameni de afaceri care se lamentează la unison în sensul că, dacă va câștiga Călin Georgescu, capitalul străin va fi alungat sau se va retrage de la sine, cooperarea externă va paraliza și în consecință vom da faliment. Atenție însă, cei pe care Elena Lasconi a reușit să-i adune în jurul ei sunt doar câțiva dintre reprezentanții clasei de afaceri din România și tare mă tem că toți sau aproape toți se află într-o conexiune vinovată cu vajnicele și vigilentele noastre servicii secrete.
Dacă acest Călin Georgescu este atât de dalmațian cum afirmă la unison, papagalicește, toate goarnele declanșate de cele trei partide politice care au pierdut atât la prezidențiale, cât și la parlamentare, cum se explică faptul că Elena Lasconi refuză a treia oară să participe la o dezbatere în direct cu Călin Georgescu, dezbatere în cadrul căreia ar avea posibilitatea, dacă există și argumente în acest sens, să-i devoaleze adevăratul chip în fața întregii națiuni?
Sorin Roșca Stănescu
ULTIMA ORA
-
Ursula merge mai departe! UE semnează un nou contract de achiziții vaccinuri COVID 19. Stocuri pe patru ani
Comisia Europeană a anunţat vineri semnarea unui contract cu grupul farmaceutic american Moderna care permite achiziţionarea în comun de vaccinuri împotriva Covid-19 de către 15 state membre.
-
Rasa alba piere, fiind inlocuita de o populatie metisa. Declin demografic alarmant: "Omenirea va suferi un colaps fără precedent în istoria modernă!"
Un nou raport al McKinsey Global Institute (MGI) avertizează că economiile majore se îndreaptă spre un „colaps al populației" până la finalul secolului, din cauza ratei scăzute a fertilității. Populația unor țări dezvoltate ar putea scădea chiar și cu 50%.
- Călin și Cristela Georgescu dau un mesaj din mijlocul oamenilor: este un moment de glorie uriașă!
-
Aleksandr Dughin despre ceea ce urmeaza sa se intample după revenirea lui Donald Trump la putere
Cel considerat a fi ideologul lui Vladimir Putin, e vorba despre Aleksandr Dughin, are un amplu comentariu pe contrul sau de Telegram despre revenirea la putere a lui Donald Trump si ceea ce ne-ar putea astepta in viitor. Redam in continuare:
-
Cel mai mare aisberg din lume se îndreaptă cu viteză spre o insulă cu un rol strategic extrem de important
Cel mai mare aisberg din lume este încă în mişcare şi există temeri că s-ar putea îndrepta spre nord din Antarctica, spre insula Georgia de Sud.
-
S-a creat un precedent în Europa: O mamă singură trebuie să beneficieze de un concediu parental dublu
O instanţă din Spania a decis că o mamă singură are dreptul la un concediu parental dublu, cumulându-le pe al ei şi pe al partenerului ei dacă ar fi avut unul.
-
Trump inagurează era cripto - Ordin executiv pentru a sprijini creșterea criptomonedelor
Președintele SUA, Donald Trump, a semnat un ordin executiv prin care creează un grup de lucru pentru criptomonede însărcinat să propună un nou cadru de reglementare pentru activele digitale și să analizeze crearea unui stoc de criptomonede.
-
Moment istoric la Mănăstirea Pantocrator: Moaștele întregi ale Sfintei Împărătese Elena ajung în România, pentru prima dată
Moaștele întregi ale Sfintei Împărătese Elena, mama Sfântului Împărat Constantin cel Mare, vor fi aduse în pelerinaj la Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman.
-
Europa rămâne spectator în cursa SUA-China pentru inteligența artificială supraumană
În timp ce Trump elimină toate restricțiile pentru giganții tech americani și aprobă investiții de 500 de miliarde de euro în proiectul Stargate, Europa se află în imposibilitatea de a concura, neavând acces la resursele esențiale - putere de calcul, energie ieftină și capital.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Condiția necesară ca Georgescu să fie lăsat să candideze. Primul pas a fost realizat!
- 2.Dar cu pleava societății, ce veți face, oare?
- 3.Mai putem conta doar pe miracole
- 4."Am spionat în Cuba pentru CIA"
- 5.Problema cu discursul "strămoșesc"
- 6.Hai să vă povestesc cum văd eu fact-checkingul
- 7.Salut, David
- 8.Hemiplegia morală definitivă
- 9.Schimbarea Americii și a lumii
- 10.Nu te TEME, popor român!
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu